E-build is een ervaren bouwgroep waar kwaliteit centraal staat. Efficiëntie, duurzaamheid en milieuvriendelijke technieken behoren tot de kerneigenschappen van onze identiteit. Dankzij deze kernwaarden zorgt E-Build voor unieke sleutel-op-de-deurprojecten.

 

 

Van kwantiteit naar kwaliteit

Onze belangrijkste visie als projectontwikkelaar is dat wij enkel huizen bouwen die ook voor ons aanvoelen als een thuis. Strevend naar een hoogwaardige afwerking, in plaats van ‘massa-ontwikkeling’. Handelsmerken zoals trendy wijnkoelkasten, topkeukens en echte parketvloeren worden gezien als de standaard. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door onze nauwe samenwerking met Belgische topleveranciers, elk met jarenlange kennis en ervaring.
 
 
 

Ontwikkel jouw eigen droom

Dat flexibiliteit belangrijk is in veel aspecten van het dagelijks leven, heeft ook E-Build verwerkt in haar manier van werken. De inspraak van de klant wordt hierbij centraal geplaatst. Wij geven onze klanten de kans om zelf hun droomwoning/-appartement af te werken. Landelijk of toch liever modern? Geen probleem, die keuze ligt volledig bij jou!
 
 
 

Begeleiding van A tot Z

Persoonlijke begeleiding vanaf de kennismaking tot de oplevering van jouw thuis. Keuzestress of moeilijkheden met je inbeeldingsvermogen? Geen probleem, ons team ondersteunt jou met veel passie en kennis. Begeleiding van A tot Z, maar dan letterlijk; wij vervoeren je met plezier van en naar onze leveranciers, en blijven indien gewenst ook aanwezig bij deze belangrijke keuzemomenten.