E-build is een ervaren bouwgroep waar kwaliteit centraal staat. Efficiëntie, duurzaamheid en milieuvriendelijke technieken behoren tot de kerneigenschappen van onze identiteit. Dankzij deze kernwaarden zorgt E-Build voor unieke sleutel-op-de-deurprojecten.

VAN KWANTITEIT NAAR KWALITEIT

De belangrijkste visie voor ons als projectontwikkelaar, is dat wij enkel bouwen aan een thuis die ook voor ons aanvoelt als een thuis. Dit wil zeggen dat wij streven naar een hoogwaardige afwerking, meer dan naar ‘massa-ontwikkeling’. Handelsmerken zoals trendy wijnkoelkasten, topkeukens en echte parketvloeren worden als een standaard gezien voor al onze projecten. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door onze nauwe samenwerking met Belgische topleveranciers, elk met hun jarenlange kennis en ervaring.

ONTWIKKEL JOUW EIGEN DROOM

Dat flexibiliteit belangrijk is in veel aspecten van het dagelijks leven, heeft ook E-Build verwerkt in haar manier van werken. De inspraak van de klant wordt hierbij centraal geplaatst. Wij geven onze klanten de kans om zelf hun droomwoning/-appartement af te werken. Landelijk of toch liever modern? Geen probleem, die keuze ligt volledig bij jou!

BEGELEIDING VAN A TOT Z

E-Build onderscheidt zichzelf door een op maat gemaakte begeleiding doorheen het volledige proces. Vanaf de eerste informatieve babbel tot de oplevering van jouw thuis (en natuurlijk nog veel verder), begeleid ons team jou. Keuzestress of moeilijkheden met je inbeeldingsvermogen? Geen probleem, ons team ondersteunt jou met veel passie en kennis. Begeleiding van A tot Z, maar dan letterlijk; wij vervoeren je met plezier van en naar onze leveranciers, en blijven indien gewenst ook aanwezig bij deze belangrijke keuzemomenten.